Rational Test

 View Only
  • 1.  Error : Image not found

    Posted Thu March 25, 2021 02:49 PM

    Hello,

    I'm trying to Save the Test scripts developed in the version 8.7.2 to 10.0.2. I see an error " unknown error code 9999" upon opening / viewing the test scripts in Version 10.0.2. I see an error "Image Not found" in the error log.

    How can I make the old scripts work in the newer RPT Version.

    Thanks in Advance !

    Regards,

    Sudheesh Srikantam


    #SupportMigration
    #Support
    #RationalPeformanceTester


  • 2.  RE: Error : Image not found

    Posted Fri March 26, 2021 12:10 PM

    Hi, did you upgrade the workspace?

    I suggest this:

    1. make a new workspace which is just a new directory on disk
    2. close the welcome screen
    3. in test navigator Import -> General -> Existing Projects into Workspace
    4. Select root directory. The root directory will have the .metadata file in it, this is how you can tell it's the right path the root directory
    5. *** THIS IS IMPORTANT *** under Options check "Copy projects into workspace"
    6. then Finish

    If you don't do step 5. and delete a file in this new workspace, you're actually deleting the file in the old workspace and can lose data.

    Before migrating workspaces and on a periodic basis, always a good idea to export them as Test Assets with Dependencies or even on the Windows level send to a compressed file (.zip) so the data can be recovered if necessary


    #RationalPeformanceTester
    #SupportMigration
    #Support


  • 3.  RE: Error : Image not found

    Posted Fri March 26, 2021 12:33 PM

    Hi, it's also possible the 8702 workspace was a combine workspace for both RFT and RPT and RPT 10.0.2 is not recognizing the 8702 assets.

    Just an aside,

    If upgrading, please upgrade to 10.1.3 just released this week

    https://help.blueproddoc.com/rationaltest/rationalperformancetester/10.1.3/index.html


    #SupportMigration
    #RationalPeformanceTester
    #Support