Tape Storage

 View Only
The Discussion forums are a great venue to ask questions of your peers and IBM subject matter experts to share best practices, pitfalls to avoid, and to learn from each other. Make sure to read the Community Netiquette before posting.

Search Discussions

1 to 34 of 34 threads (184 total posts)
  Thread Subject Replies Last Post Status
LTO9 media initialization 6 one month ago by Nezih Boyacioglu
Carbon Footprint 3 one month ago by Mark Mather
Is the ltfscp utility still available? If not, what's the current tool for copying files from LTFS in tape order?
4 4 months ago by TAKESHI ISHIMOTO
Original post by Jacob Hauenstein
Is the ltfscp utility still available? If not, what's the alternative for copying files in proper order?
0 5 months ago by Jacob Hauenstein
TS4500 tape library
1 5 months ago by Bobby Bohuslav
Original post by Mahmoud Saib Al-Jaloudy
lin_tape - rhel9 issues (seeking developer assistance)
3 6 months ago by MAYRA PADILLA DUARTE
Original post by Alan Brown
TS3100 Cannot Get Tapes Add To Library
18 8 months ago by John Booze
Trouble Ejecting Tape
1 10 months ago by TAKESHI ISHIMOTO
Original post by Peter Berg
Errors with LTO-8 drive
19 10 months ago by Kevin Butt
Original post by Peter Berg
LTO-5 and TS3200
0 10 months ago by V K
LTO-5 and TS3200
0 10 months ago by V K
LTO-8 drive on a Linux machine
13 one year ago by ATSUSHI ABE
Original post by Peter Berg
TS1160 multipath + NetApp NDMP implementation reference
0 one year ago by Angelo Bernasconi
Measure Spectrum Protect File Scan Performance
8 one year ago by Holger Goetz
Original post by Michael Sedlmayer
LTO-8 Performance statistics log page 0x37
1 one year ago by TAKESHI ISHIMOTO
Original post by James Thompson
LTO 8
2 one year ago by TAKESHI ISHIMOTO
Original post by Daniel Ryan
Is tape dead?
4 2 years ago by Darren Sanders
Original post by LIZBETH RAMIREZ LETECHIPIA
Scratch tape is not creating
11 2 years ago by Prem Singh
Repair Directory-Container from Copy group protected to tape
0 3 years ago by Marcus Calton
Tapes are not mounting
4 3 years ago by Prem Singh
How to setup encryption for LT08 drive/tape on IBM TS4300 library using SKLM?
0 4 years ago by Ramesh Pandey
How to balance the cache for Two Virtual Tape Server GRIDS? 1 5 years ago by Darren Sanders
Original post by Nick Stern
IBM3100 LIbrary drive is not mounting any tape 2 5 years ago by Prem Singh
Data LTO 6 Recovery 1 5 years ago by Virgil Vargas
Original post by Sandeep Patel
ProtecTIER sys alerts 1 5 years ago by George Puente
Original post by James Bradford
84 2C 01 16 Drive Warn or Crit Tape Alert flag 4 5 years ago by Laura McLarty
Pulling tapes from scratch 3 5 years ago by Espen Wallin
Original post by Donald Spark
Checking Tape Back into Library 2 5 years ago by Chavdar Cholev
Original post by Denver Lane
How to reuse filled tape 8 6 years ago by Rennad Murugan
Original post by Prem Singh
LTO Drive Unavailable 7 6 years ago by Prem Singh
Original post by Boguslaw B
Private Tape is not reading/showing on LIBVOL 5 6 years ago by Prem Singh
Old Tapes still display in Storage Pool 11 6 years ago by Prem Singh
How to replace tapes that have read-write errors? 1 6 years ago by Espen Wallin
Original post by Patrick Kennedy
How can I minimize backup tapes?  6 6 years ago by Håkon Phillip Tønder-Keul
Original post by Tom Lansing