List of Contributions

Huginn Ragnarsson

Contact Details

My Content

1 to 9 of 9 total
Posted By Huginn Ragnarsson Jan 17, 2020 11:25 AM
Found In Egroup: Cognos Analytics
\ view thread
I can't find the settings for aligning the text vertically in a Text Box Widget in a Dashboard. ------------------------------ Huginn Ragnarsson ------------------------------
Posted By Huginn Ragnarsson Jan 16, 2020 12:08 PM
Found In Egroup: Cognos Analytics
\ view thread
Hi Daan Thanks for this information. Is it possible to remove the legend title? ------------------------------ Huginn Ragnarsson ------------------------------
Posted By Huginn Ragnarsson Jan 16, 2020 5:37 AM
Found In Egroup: Cognos Analytics
\ view thread
I can't find the settings for changing the size of Axis labels, Legends and Values within my visualizations making them impossible to read when showing Dashboards on a big screen because of the small size of the text. ------------------------------ Huginn Ragnarsson ------------------------------
Posted By Huginn Ragnarsson Jul 19, 2019 12:39 PM
Found In Egroup: Cognos Analytics
\ view thread
That is a good suggestion but works only if the visualization has just one measure as doing this will filter out lines where other measures have values. ------------------------------ Huginn Ragnarsson ------------------------------
Posted By Huginn Ragnarsson Jul 19, 2019 9:20 AM
Found In Egroup: Cognos Analytics
\ view thread
Yeah I'm basically asking about zero suppression in Dashboards. The filter for the measures is only a slider so I don't have the option to exclude 0. ------------------------------ Huginn Ragnarsson ------------------------------
Posted By Huginn Ragnarsson Jul 18, 2019 5:58 AM
Found In Egroup: Cognos Analytics
\ view thread
Is there a way to remove columns and or rows that don't have any values from visualizations in a Dashboard? Filtering a Measure to only show values of a certain range only works when all values are above or below zero. I'm running IBM Cognos Analytics 11.1 R1 ------------------------------ Huginn Ragnarsson ...
Posted By Huginn Ragnarsson Apr 25, 2019 10:37 AM
Found In Egroup: Cognos Analytics
\ view thread
That did the trick! Thanks for your help @DENNY NAREZNY ​ ------------------------------ Huginn Ragnarsson ------------------------------
Posted By Huginn Ragnarsson Apr 25, 2019 9:09 AM
Found In Egroup: Cognos Analytics
\ view thread
@DENNY NAREZNY this is what I see when I open the Administration Console, when I press the broken icon next to the refresh icon nothing happens except the text "My Preferences" appears at the bottom of the page to the left and there is nothing for me to click.​ ------------------------------ Huginn Ragnarsson ...
Posted By Huginn Ragnarsson Apr 25, 2019 8:46 AM
Found In Egroup: Cognos Analytics
\ view thread
I'm the user in question. I've tried it on other machines and the problem appears there as well and I've tried it on my machine with another user and then everything works fine which points to it being a "profile" issue. My user has the highest level of privileges so I know that's not the issue. @DENNY ...