Informix

nested-group-icon.png

DB2

Expand all | Collapse all

HQ on 14.10 FC4W1

  • 1.  HQ on 14.10 FC4W1

    Posted Fri September 25, 2020 08:39 AM
    Hi folks,

    I am finally looking at HQ on 14.10FC4 (W1).

    So I stopped my agents, then the hq server running on FC3, and restarted all of them on 14.10 FC4.

    Am i supposed to see any difference at once, (which I don't) or do I have to perform additional steps ?
    Or even should I consider buying new glasses ;-) ?

    From what I see, it looks pretty much the same ...

    Any hints ?

    Thanks
    Eric

    ------------------------------
    [eric] [Vercelletto] []
    [Founder]
    [kandooerp.org]
    [Pont l'Abbé] [France]
    [+33 626 52 50 68]

    Disclaimer: My own opinions are my own opinions and do not reflect on the IIUG, nor any other organization with which I am associated either explicitly, implicitly, or by inference. Neither do those opinions reflect those of other individuals affiliated with any entity with which I am affiliated nor those of the entities themselves.
    ------------------------------


  • 2.  RE: HQ on 14.10 FC4W1

    Posted Sat September 26, 2020 03:08 AM
    Hi Eric.

    I had a similar "funny": after updating, the old menu was initially displayed, but the problem cleared a few minutes later. Was that just browser caching? To check, see whether you get the new Replication / Connection Manager menu item.

    See Carlton's deep dive presentation for a description of new features. Contact me privately if you don't have that as it's not mine to share publicly.

    ------------------------------
    Doug Lawry
    Oninit Consulting
    ------------------------------